2010. december 20., hétfő

Fürdőszoba-takarítás és az első fürdés

Marci alapvetően egy nagyon segítőkész kisfiú, sok mindenbe be lehet vonni, amit együtt csinálunk. Olyasmikben kevésbé segítőkész, amit csak egyedül rábízok, mint pl. hogy vigye ki a szemetet, vagy pakoljon el a szobájában. De együtt sütni kifejezetten szeret, ha ő párosítja a zoknikat, és én hajtogatom, abban szívesen részt vesz, és ha az új fürdőszobát takaríthatja, az külön élmény, annyira, hogy a közös takarítás után ma egyedül is pakolta benne az apróságokat. Ez a fotó a vasárnapi közös takarításkor készült:

Ügyesen mosta a csempét - azért azon még egyszer átmentem utána - és tökéletesen, egyedül letisztogatta a törölközőszárítós radiátort. Ez pedig már az első közös fürdés, fürdőszoba felavatva 2010. december 19-én! 

Ma orvosnál jártunk, bár Marci jól van, de azért el- és bejött velem és Regővel, és a doktornő rutinosan megnézte az ő torkát is. Szinte már megszokott, hogy Regő a betegebb, de Marci torka a csúnyább, olyan immunrendszere lett az én beteges babából nyolcévessé nőtt fiamnak, mint a vas! Torokfertőtlenítőt kap és c vitamint, Regő is ezeket és lázcsillapítót. Marcinak egyébként kutya baja, ha nem nézik meg, nem is tudunk róla, hogy piros a torka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése