2010. január 5., kedd

Karácsony 2009

Regő életében a tavalyi volt az első karácsony. Idén a Jézuska egy szép zöld fenyőt hozott nekünk, amit Marcival együtt díszítettünk, míg Regő aludt. Ez először volt így Marci életében. Aztán, amikor készen voltunk, felöltöztünk ünneplőbe és kimentünk, elvégre a fa is olyankor érkezett, amikor nem voltunk a szobában. És nemsokára csengőszót hallottunk, és ahogy visszajöttünk, tele volt ajándékokkal a fa alja :) Marci nagyon sok mindent kapott, társasjátékot, legót, könyvet, filmet, Regő pedig Adamo hintát. Nagy szemekkel nézte a fényeket :)
25-én Marci az apukájánál volt, mi pedig nem nagyon csináltunk semmit. Lustálkodtunk, filmet néztünk, Regővel játszottunk, pihentünk, szép nap volt.
26-án pedig Ságvárra utaztunk a nagyszülőkhöz, találkoztunk az unokatesókkal is. Természetesen oda is jött a Jézuska, volt nagy öröm és ajándékbontás, viháncolás, játszás ott is. Mamáéknál töltöttünk 4 napot, aztán itthon folytattuk a téli szünetet, még sok-sok nap volt vissza. Játszottunk egymással és az ajándékokkal, pihentünk. Marcit nehéz lefoglalni, hihetetlen mozgásigénye van, kint meg sajnos sokszor volt szél és erős hideg. 17 nap szünet volt, kicsit sok volt most szerintem barátok, rendszeres elfoglaltság nélkül az idő, de élvezte azért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése